Julekoncert

KLASSISKE DAGES JULEKONCERT 2023


Tak for en stor oplevelse i Holstebro Kirke den 1. december 2023

Julens musik med blokfløjtens absolutte mester, Michala Petri, skønsang fra Holmens Vokalensemble i selskab med slotsorganist Jakob Stevns Lorentzen, det unge guitartalent, Johan Thor og koret af unge stemmer fra OrkesterEfterskolen. En hjertelig tak til årets digter og forfatter, Hanne Jul Jakobsen med sine finurlige og varme "Julens Huskelister".


Og tak for i år til publikum og medvirkende !

Glæd jer til næste Klassiske Dage, hvor vi fejrer Holstebros 750 års jubilæum.


Sæt kryds i kalenderen:

30. september - 1. oktober 2024


JULEKONCERT

I Nørrelandskirken


Tir. 29.Nov. 2023 19.30


Holmens Vokalensemble

dirigent: Jacob Lorentzen

Klassiske Dages Julekoncert 2021


Tirsdag 30. november, kl. 19.30

afvikler Klassiske Dage den egentlige julekoncert i Nørrelandskirken. Det bliver atter med deltagelse af det fantastiske kor fra Holmens Kirke, Holmens Vokalensemble under ledelse af organist Jacob Lorentzen. Årets julefortælling bliver med Lotte Heise og koret får ekstra stemmekraft af de dygtige unge korsangere fra Orkesterefterskolen i Holstebro. Og musikalsk bliver der også i år indslag fra Klassiske Dages kunstneriske leder, fløjtenist Janne Thomsen, der har spillet med Jakob Lorentzen i mange år.

- Julekoncerten handler selvfølgelig om julen, så vi skal spille og synge julemusik. Men der bliver også et par klassisk indslag med musik af Bach og Händel.

Holmens Vokalensemble

og slotsorganist, Jakob Lorentzen

Mange af de julesange, vi kender og synger derhjemme, er jo skrevet af klassiske komponister, så det hænger naturligt sammen, fortæller Janne Thomsen.  Musik af Bach bliver bla. Spillet af den 9-årige klaver-elev fra Musikskolen, Carl Vestergård Follesen, som fornyligt også medvirkede så flot ved Sigurd Barretts store børneprojekt for Klassiske Dage anno 2021.

Mellem musikindslagene vil forfatter Lotte Heise fortælle en julehistorie, der indrammer næstekærligheden på fornemmeste vis, og hvor alle kan være – også børnene.

TAK TIL