Kunstnere 2022

KLASSISKE DAGE 2022

HOLSTEBRO INTERNATIONALE FESTIVAL


28. SEP. - 2. OKT.

TEMA 2022:

Fuglen under Himlen

KUNSTNERE 2022


Michael Germer

violin

Michael Germer har med sit naturlige musikerskab og sin varme sanselige tone  vundet succes i Skandinavien og i Israel, hvor han studerer hos Dora Schwarzberg og allerede har etableret sig som solist med store internationale priser fra København, Israel og Wien i baggagen.


I 2019 var Michael den yngste semifinalist i Carl Nielsen International Violin Competition, som blev transmitteret live over hele verden. 


Festivaller har ført Michael til Østrig, Italien, Polen, Ukraine, Norge og Sverige og hans koncerter er blevet transmiteret live på Østrigs nationale radio – ORF, DR og på medici.tv. I august 2019 blev han tildelt det store Jakob Gade Legat i Tivolis Koncertsal.

Yuval Gotlibovich

bratsch

Yuval Gotlibovich's kunstneriske aktiviteter er særdeles varierede, men indbyrdes forbundne. Som bratchist har han vundet førstepræmien i konkurrencerne Lionel Tertis (UK), Fischoff (USA) og Aviv (Israel). Han optræder regelmæssigt som solist (bl.a. med Jerusalem Symphony, Real Filharmonía de Galicia, Tel Aviv Soloists Ensemble, Israel Chamber, Ostrobotnian Chamber Orchestra, Orquesta de Cambra Catalana og Texas Festival Orchestra), som recitalist (Wigmore Hall, Kennedy Center , Tel Aviv Museum blandt andre) og inviteres jævnligt til de vigtigste festivaler i Europa.


Hans debutalbum for NAXOS-pladeselskabet, med bratschmusik af Ramón Paus, har vundet international anerkendelse, da det kom ind i de ti bedst sælgende albums fra Naxos verden over i den første måned efter udgivelsen. Hans originale arrangement af J.S. Bach Goldberg Variationer i forskellige musikalske stilarter er blevet indspillet af Sony med Garnati Trio.

Priya Mitchell

violin

“Priya Mitchell er en af de fremmeste og mest markante  violinister i sin generation, ikke så meget pga. hendes tekniske perfektion eller hendes ufejlbarlige stilsans, men snarere pga. den intense og højprofilerede karakteristik, hun tildeler hver eneste frase i kombination med kvaliteter som farve og liv, spænding og passion.” - The Strad


Priya Mitchell voksede op i Oxford og studerede hos David Takeno på Yehudi Menuhin-skolen og hos Zachar Bron i Tyskland. Hun blev derefter valgt som den britiske repræsentant for European Concert Halls Organization 'Rising Stars' Series, denne succes førte til meget roste turnéer og optrædener med blandt andet Royal Philharmonic Orchestra, BBC Symphony Orchestra, BBC Philharmonic Orchestra, Bournemouth Symphony Orchestra , English Chamber Orchestra, London Mozart Players, Scottish Chamber Orchestra, Royal Liverpool Philharmonic og Philharmonia.

Anders Mogensen

jazztrommer

Anders Mogensen har i mere end to årtier været en af de mest eftertragtede trommeslagere på den danske såvel som den internationale jazzscene. Han har været medlem af banebrydende bands som When Granny Sleeps, Jakob Anderskov Trio, Doky Brothers, Kasper Tranberg Yakuza Zhuffle, Lovedale og Copenhagen Art Ensemble. Han har turneret og indspillet med Jazz Greats såsom: Bob Berg, David Liebman, Steve Swallow, Marc Johnson, Brecker Brothers, Gary Thomas, Django Bates, Tim Hagans, Cuong Vu, Lew Soloff og Ray Anderson.Anders har en stilling som lektor og leder af jazzafdelingen på Det Fynske Musikkonservatorium, og han har holdt clinics og workshops i hele Europa, USA, Japan og Brasilien.


www.andersmogensen.dk