Presse

Hør P2 Kunstner 2017 Andreas Brantelid

Han er 29 år og spiller over hele verden. Som P2 Kunstner 2017 skal han blandt andet være med til at formidle klassisk musik til radiolytterne – og han gæster igen Klassiske Dage 2017.

Janne Thomsen i den2radio Portrætudsendelse

Janne Thomsen spiller med i al musikken i udsendelsen. Først og sidst er det fra Glucks ‘De salige ånders dans’ sammen med harpenisten Jana Bouskova, som også spiller med i ‘Tågen letter’ af Carl Nielsen.

Tilskuertal fordobblet

Klassiske Dage har fået tag i holstebroerne. I år har festivalen ikke blot været en musikalsk
succes, men også en publikumssucces.

Nielsen og Thomsen blev hyldet

Klassiske Dage blev åbnet i aftes ved den første af en række koncerter, der hylder komponisten Carl Nielsen. Festivalens grundlægger, fløjtenisten Janne Thomsen, slap heller ikke for at blive hyldet.

Franskmand med obo og charme

Den 46-årige Olivier Doise fra Det franske Radiosymfoniorkester er i Holstebro for første gang – og han er begejstret for det hele, fra byen Holstebro over kvaliteten af sine medmusikere til Orkesterefterskolen og Holstebro Musikskole.

Cellist med højgravid kone og Stradivarius

Andreas Brantelid har spillet sammen med fløjtenisten Janne Thomsen på diverse festivaler og glæder sig til at optræde ved Jannes »barn«, festivalen Klassiske Dage. »Som musiker spiller man allerhelst sammen med mennesker, der stimulerer én både menneskeligt og musikalsk.