Medvirkende

Silke Avenhaus Klaver, Tyskland

Pianisten, Silke Avenhaus har i årevis imponeret publikum og kritikere med sine evner, kraftfulde fortolkninger samt med sin musikalske opdagelsesglæde. Den lystbetonede kreative tilgang til klaverrepertoiret har ført til talrige udmærkelser…

læs mere

Hervé Joulain Horn

Hervé Joulains grænseløse kunst går i fodsporene på de legendariske hornister Dennis Brain og Barry Tuckwell – “Le Monde de la Musique“

læs mere

Zoran Marković Bas, Montenegro

Zoran begyndte at spille harmonika omkring seks år gammel. ”Mine forældre håbede, at det ville holde mig ude af problemer. Men jeg skiftede til kontrabas…”

læs mere

Bram van Sambeek Fagot, Holland

Bram van Sambeek optræder regelmæssigt som solist med betydende orkestre i Finland, Sverige, Holland og efterspørges mere og mere i resten af Europas koncertsale.

læs mere

Janne Thomsen Fløjte, Danmark

“Janne Thomsen var en af aftenens store stjerner. Oprigtig spilleglæde, perfekt teknik og en særlig udstråling kendetegnede hendes spil og fremtræden på scenen.” Süddeutsche Zeitung, München.

læs mere

Artur Tuznik Jazzklaver, Polen/Danmark

I de seneste år har Artur Tuznik været en del af flere internationale projekter, hvor han har optrådt med store navne på festivaler i Europa, USA og Canada samt prestigefyldte koncertsteder som Lincoln Center i NYC.

læs mere

Ensemble MidtVest Ensemble, Danmark

Ensemble MidtVest spiller ca. 100 koncerter om året i ind- og udland, ensemblet har bl.a. optrådt i Carnegie Hall i New York og Wigmore Hall i London. I 2018 debutterer ensemblet ved Mantova Chamber Music Festival.

læs mere

Orkester MidtVest Region Midtjylland

Orkester MidtVest er et semiprofessionelt symfoniorkester, der har til formål at give publikum store symfoniske oplevelser med de dygtigste lokale kræfter og opdyrke unge talenter.

læs mere