Medvirkende

Julian Arp Cello, Tyskland

Julian Arp har en verdensomspændende koncertaktivitet og spiller i koncertsale som Carnegie Hall i New York, Wigmore Hall i London, Concertgebouw i Amsterdam..

læs mere

Alasdair Beatson Klaver, Scotland

Den skotske pianist Alasdair Beatson har en blomstrende karriere som solist og kammermusiker. Blandt højdepunkterne er koncerter i Wigmore Hall, Amsterdams Concertgebouw…

læs mere

Henriette Bonde-Hansen Sopran, Danmark

Henriette Bonde-Hansen har en lang række kvindelige hovedroller på sit repertoire, og hvert af partierne formår hun at karakterisere med både psykologisk indfølelse og stor nuancerigdom.

læs mere

Anders Mogensen Jazztrommer, Danmark

Anders Mogensen vinder sammen med sin gruppe “The North” Canadas fineste musikpris, JUNO 2018. I mere end to årtier har trommeslageren Anders Mogensen været en af de mest eftertragtede musikere…

læs mere

Marianna Shirinyan Klaver, Danmark/Armenien

Den armensk fødte pianist Marianna Shirinyan er en af ​​de mest kreative, eftertragtede solister og kammermusikere. Hun er hyppig gæst på en række internationale festivaler, bl.a. Schleswig-Holstein Musikfestival, Schwetzinger Festspiele…

læs mere

Christoffer Sundqvist Klarinet, Finland

Christoffer Sundqvist er en af ​​de førende klarinettister i sin generation. Ved siden af ​​hans fremragende forestillinger af det klassiske repertoire er han en ivrig ambassadør for moderne nordisk musik…

læs mere

Black Box Dance Company

Black Box Dance Company har med sine forestillinger allerede turneret i store dele af verden, de har således udover i Danmark repræsenteret Holstebro i bl. a. Tyskland, Sverige, Brasilien og Tanzania.

læs mere

Marie Brolin-Tani Koreograf, Sverige

Marie Brolin-Tani har sine kunstneriske rødder i den ekspressive, moderne dans, den skildrer følelser mellem mennesker, ikke mindst de store lidenskaber, både de rene og de perverterede.

læs mere

Hugo Ticciati Violin, Sverige

Hugo Ticciati er en violinist med en unik intellektuel tilgang til sit virke, der ud over musikken omfatter mange aspekter af litteratur, filosofi, åndelighed og meditation. Han favner i høj grad den nye musik og samarbejder med komponister som…

læs mere

Ingrid Hvass Historiefortæller, Danmark

Ingrid Hvass har i en menneskealder arbejdet med både traditionelle fortællinger, litterære tekster og egne fortællinger, og hun har udviklet et stort og alsidigt repertoire af eventyr, sagn, ballader, myter, noveller, romaner og livshistorier…

læs mere

Bo Holten Komponist, Danmark

Bo Holten (1948) er anerkendt både som dirigent og komponist. I 1979 stiftede han Ars Nova, som han dirigerede frem til 1996. Herefter stiftede han Musica Ficta, som han har dirigeret lige siden.

læs mere

Ensemble MidtVest Ensemble, Danmark

Ensemble MidtVest spiller ca. 100 koncerter om året i ind- og udland, ensemblet har bl.a. optrådt i Carnegie Hall i New York og Wigmore Hall i London. I 2018 debutterer ensemblet ved Mantova Chamber Music Festival.

læs mere

Janne Thomsen Fløjte, Danmark

“Janne Thomsen var en af aftenens store stjerner. Oprigtig spilleglæde, perfekt teknik og en særlig udstråling kendetegnede hendes spil og fremtræden på scenen.” Süddeutsche Zeitung, München.

læs mere

Morten Ryelund Dirigent, Danmark

Morten Ryelund er uddannet dirigent hos Alexander Polischuk ved konservatoriet i Skt. Petersborg 1997-2001. Han er desuden violinist uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

læs mere

DUEN Orkester, Danmark

Det Danske Ungdomsensemble “DUEN”, tidligere DR’s ungdomsensemble DRUEN, kan betegnes som det danske ungdomslandshold for strygere.

læs mere

Herning Kirkes Drengekor

Herning Kirkes Drengekor giver årligt omkring 25 koncerter i ind- og udland, og har blandt andet sunget i alle landets domkirker, samt mange steder i udlandet heriblandt Operahuset i Sydney og Carnegie Hall i New York.

læs mere

Orkester MidtVest Region Midtjylland

Orkester MidtVest er et semiprofessionelt symfoniorkester, der har til formål at give publikum store symfoniske oplevelser med de dygtigste lokale kræfter og opdyrke unge talenter.

læs mere