Gourmet og Galla På Restaurant Under Klippen

Gourmet og Galla

Festivalmenu for feinschmeckere

Festival menuen tilberedes specielt til Klassiske Dages tema af Ismail Aydoganer fra
Holstebros gourmet-restaurant, Under Klippen og består af:
Klassiske skaldyr, Tournedos Rossini og Dessert-symfoni.
Dertil serveres udsøgte vine. Menu og vine er nænsomt komponeret af bestyrelsesmedlem og kulinarisk ekspert, Tom Uldall.

Efter middagen går vi sammen til Musikteatret Holstebro for at opleve aftnens store gallakoncert kl. 19.30 med solisterne Henriette Bonde-Hansen og Andreas Brantelid sammen med Orkester MidtVest under ledelse af Bruno Campo.

Lør. 1. okt. 17.00-19.00, Restaurant Under Klippen, Lille Østergade 3, 7500 Holstebro, Danmark
DKK 650,- pr. kuvert inkl. koncertbillet til gallakoncert
Begrænset antal pladser, tidlig tilmelding tilrådes til Under Klippen, tlf. 97 40 66 55 eller mail@underklippen.dk